Conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului Terra Plant

Vizitarea sau comandarea produselor care se gasesc pe site-ul TerraPlant.ro implica acceptarea acestor Termeni si conditii precum si a paginilor din site Cum cumpar?, Cum platesc? si Livrare.
Societatea comerciala TERRA VIVA SRL, detinatoarea site-ului TerraPlant.ro isi asuma dreptul de a face modificari asupra acestor prevederi fara o notificare prealabila.

1. Termeni

Terraplant.ro - este proprietate a SC TERRA VIVA SRL, cu activitate independenta in comercializarea produselor naturiste in mediul virtual internet.
 
Client va fi denumita in continuare orice persoana fizica sau juridica ce se angajeaza intr-o relatie comerciala cu Terraplant.ro.

2. Aplicare

Urmatoarele conditii comerciale fixeaza cadrul legal intre Terraplant.ro si clientii care comanda produse din magazinul virtual http://www.terraplant.ro.

Eventualele conditii comerciale suplimentare ale clientului, care difera de conditiile care fac obiectul acestui text, nu au valabilitate.

3. Atentionari

Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ. Aceste informatii nu pot inlocui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat.
Nu trebuie folosite informatiile de pe site in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala, sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.
Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va imediat medicului dumneavoastra.
Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Informatiile cuprinse in produsele noastre nu trebuie luate ca fiind o garantie a succesului.
Ne asumam dreptul de a nu onora acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete si presta servicii persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura, fata de Terraplant.ro. Clientul are obligatia sa ofere datele corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate.
Neridicarea coletului sau neexecutarea obligatiilor pecuniare sau de alta natura fata de Terraplant.ro va duce in mod automat la neluarea in calcul a urmatoarelor comenzi care vor fi efectuate (de la acelasi User sau/si de la acelasi IP).

4.Parteneri

SC TERRA VIVA SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarte in intregime proprietarii acestora.

SC TERRA VIVA SRL are contracte de revanzare cu reprezentanti importanti ai produselor prezentate in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, corectitudinea datelor de pe prospect, autenticitatea marcii sau orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

 

5.Accesul la site

Terraplant.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, la acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC TERRA VIVA SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari (din pagina de contact); sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele altei persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Terraplant.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Terraplant.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii TERRA VIVA SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, SC TERRA VIVA SRL si asociatilor/afiliatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta, dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii niciunei persoane.

6.Limitari/declinari ale responsabilitatilor

Terraplant.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul Terraplant.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. SC TERRA VIVA SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propria raspundere.

Terraplant.ro nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele Terraplant.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, firma SC TERRA VIVA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlul de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, eticheta, aspect, etc).

SC TERRA VIVA SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Terraplant.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi o notificare privind disponibilitatea unui produs inainte de livrarea comenzii.
In cazul in care produsele sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Terraplant.ro, dar nu si alte despagubiri. Terraplant.ro va cere returnarea produsului care prezinta probleme inainte de trimiterea despagubirilor. Produsul va fi insotit de factura fiscala. Terraplant.ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii TERRA VIVA SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Terraplant.ro de la respectivul client.

SC TERRA VIVA SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste pretul, caracteristici, imagini, etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

7. Dispute si conflicte

Orice conflict aparut intre SC TERRA VIVA SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

8. Clauze finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Aveti: 0 produse
Total: 0 RON