Livrare

Activitatea de comert electronic pentru  Terraplant.ro se desfasoara doar pe teritoriul Romaniei.

Coletul ajunge in posesia dumneavoastra in 5-7 zile dupa procesarea comenzii, prin Posta Romana.
Pentru livrarile prin Posta Romana, daca nu primiti avizul in cutia postala in timp de max. 5 zile de la confirmarea telefonica a comenzii va rugam sa treceti pe la oficiul de care apartineti si sa verificati sosirea coletului.
In cazul curierului rapid, livrarea la domiciliu se face in 2-max.3 zile, in intervalul orar 8.30-16.00 Este datoria dumneavoastra sa va asigurati ca veti fi gasit/a la adresa indicata in ziua in care stiti ca trebuie sa ajunga coletul. Nu este obligatia curierului sa sune la numarul dumneavoastra de telefon in prealabil.

Termenul de garantie al produselor se verifica la livrarea coletului, iar dupa 24 ore de la data primiri comenzii nu se mai accepta vreo reclamatie. In cazul in care termenul de garantie este mai mic de o luna, clientul poate cere returnarea banilor sau inlocuirea produsului. Fiecare reclamatie va fi insotita de produsul reclamat, factura fiscala/bonul fiscal si foaia de produs care va avea trecut lotul si termenul de garantie al produsului (produselor). Despagubirile in toate aceste cazuri nu pot depasi valoarea produsului.

Tarife de transport

1.Prin Posta Romana:

tarif 15.00 lei - pentru un colet ce nu depaseste 3 kilograme. Pentru colete ce depasesc aceasta greutate, taxa va fi calculata ulterior si confirmata telefonic de catre client inainte de trimiterea coletului.

 

2.Prin Curier Rapid: tarif 30.00 lei

In cazul in care unul dintre curieri isi modifica tarifele de livrare, vom lua legatura telefonic cu dumneavoastra si vom solicita o noua confirmare a comenzii.

Aveti: 0 produse
Total: 0 RON